Певачица Гоца Божиновска проговорила је о естетским корекцијама. Открила је какве проблеме је имала са ботоксом.

- Имала сам проблем с ботоксом. Приметила сам промене на лицу у време кад сам снимала једну емисију на РТС јер сам изгледала као пластична лутка. Нисам жена која се затеже путем тих варијанти до непрепознатљивости и немам превише искуства с таквим интервенцијама, али за ово се видело да нешто није како треба - рекла је Гоца и додала:

Фото: Јутјуб принтскрин/Srbija Danas

 

 

- Мислим да ми тело није добро реаговало на ботокс и изгледала сам као покварена лутка. Рекла ми је после жена код које сам била да моје тело једноставно тако реагује и да је потребно време да се све смири и слегне. После тога ботокс нисам стављала. Мислим да сам ја само за креме и те варијанте. Сви су приметили да нешто није у реду, а после је било касно, не може ботокс да се извади кад се стави, може само да испари. Јесам ја изгледала млађе, али изобличено и некако укочено. Отад нисам више стављала и сад сам скептична, па ни другима не препоручујем. Свака част певачицама које се нон-стоп ботоксирају, ја више не смем.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Kurir

 

 

Божиновска је потом објаснила да ће природнијим методама одсад да покуша да се подмлади.

- Ако пијете доста воде, можете доста да побољшате изглед коже. Мислим да је то идеална метода за мене пошто све ово преко игле не функционише. А и много је лакше јер воду могу да пијем кад год и где год, па нисам условљена одласком у неке салоне - прича певачица кроз смех.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: