Марија и Марко доживели су велики бол када се родила њихова ћерка Доротеа. Неколико месеци после рођења, лекари су водили битку за живот малене девјчице:

- Један од најгорих тренутака у мом животу је био када се родила Доротеа и била у инкубатору три месеца, нисам ни прославио рођење детета јер нисам знао да ли ће остати живо. Дан када сам решио да обележим после месец и по дана, супруга је звала да пита како је беба Булат и рекли су јој да не знају да ли ће да преживи ноћ. Нешто што си чекао 20 година Бог да ти да, размишљаш да ли ће да узме. Моја вера је мени говорила да ће све бити у реду, она је остала жива и зато је добила име Доротеа што значи Божији дар -искрен је Булат, а потом се осврнуо на веру која му много значи у животу: 

Фото: АТА имагес

 

- Сходно начелима и Божијим заповестима трудим се да живим, можда сам најгрешнији од свих. Код нас углавном се људи упоређују са горим од себе, а не са светитељима. Вера ми је снага, моје надање, моја утеха, све моје - рекао је Булат.

Марија и Марко су недавно упали у жижу јавности због инцидента у породици, тачније због насиља: 

- Само смо се договорили да се видимо да попричамо, али смо морали да сачекамо да не будем ухапшена јер нисам смела да му приђем - причала је Марија за "Блиц"

Фото: АТА имагес

 

- Важно је да живот иде даље. Пун је искушења живот, заједно је лакше. Самоћа је проклета. Деца су мала, требају им и отац и мајка, а требамо и ми једно другом. Човек сам кога занима суштина. Имаш проблем, решаваш проблем. У мом животу ниједан проблем није решио нико други сем мене - додао је певач.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: