Мајка Рашида Сакића, Велида Миликић, не престаје да плаче за сином који је јутрос преминуо у затвору у Сремској Митровици.

У разговору за "Курир" каже да је месецима стрепила од најгорих вести.

- Не знам шта да вам кажем, тешко ми је јако. Млађи син ми је јавио пре десет минута да је Рашид преминуо. Њему је то неко јавио, знате како већ то иде. Или је отрован или се нешто десило, не знам, не знам. Сумњам, а не знам шта да вам кажем - понављала је несрећна жена.

Како каже предосећала је најгоре.

- Осећала сам да ће се нешто десити. Одувек је имао неке проблеме, одувек сам размишљала да ли ће га неко убити. Ето, он је био за све добар само за себе није. Нисам добро здравствено имам операцију кичме и сада кад ми је син јавио не знам како ћу са болом. Не знам ни где где ће сахрана бити. Он има сина у Лозници и жену. Шта ће сад да буде не знам - понављала је неутешна мајка.

Фото: Алекса Станковић/АТА имагес

 

 

Са Синановом супругом Сабином и њеном ћерком Ђулкицом није у контакту.

- Никада се са Сабином нисам чула. Нити смо у добром односу. Откако сам се растала са Синаном свако је кренуо на своју страну. Ћелу су отхранили баба и деда. Верујте да није имао никакву заштиту од оца, ма ни од кога.

Велида се сећа и последњег разговора са преминулим наследником.

- Било је то када је тек стигао у затвор у Митровицу. Пре тога је био у Сарајеву и били смо у контакту. Живео је са неком цуром. Побегао је из болнице јер је имао наногицу. Оде једна младост - завршава потресним речима Велида.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: