Репортери ББЦ-јеве емисије "Нортх Wест Тонигхт" прошетали су улицама Ливерпула са намером да од становника града и бројних обожавалаца Евровизије који се тренутно налазе у Ливерпулу, сазнају ког представника виде као победника овог највећег музичког такмичења у Европи.

Многи саговорници издвоји су Каарија, представника Финске као фаворита и пред камерама су и запевали његову песму "Цха Цха Цха".

У једном тренутку пред камерама се затекао један од фанова овог певача који је носио костим који је идентичан ономе који је Карија имао у полуфиналу. Обожавалац је имао и сличну фризуру и цели стајлинг па га је новинарка пред камерама, грешком, представила као представника Финске - Каарија.

Упитала га је мислећи да је познати певач, како му се свиђа Ливерпул као град домаћин.

- Невероватан је и у поређењу са свим другим земљама у којима сам био, ово је боље организовано. Све је на пешачкој удаљености и тако пријатељски. Овде је све лако - одговорио је двојник Каарија, преноси Вечерњи.

Ускоро су на Твитеру бројни корисници поделили овај видео с ББЦ-а у ком су обожаваоца представили као финског певача.

Карија је победио је на финском националном избору за песму Еуровизије с песмом "Цха Цха Цха" и добро се котира на кладионицима, али како ствари стоје, шведска представница Лорин има највише шанси за победу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".