Радиша Трајковић Ђани у дугом и складном браку је са Слађаном Трајковић са којом има и два сина а недавно је добио и унучиће.

Међутим, мало ко зна да Слађа има ванбрачног сина који има 29 година и живи у Америци, са којим је у одличним односима а о томе говори и чињеница да је њен и Ђанијев син Милош, свом првом сину дао име Никола, по најстаријем брату.

- Причало се да Слађа крије да има сина, да Ђани и он не разговарају и да то дете нико не виђа, наводно је он пре не знам колико година замерио Слаши како је обезбедила помоћ уз Ђанија сво троје деце, а њему није дала ништа, али то није тачно. Та тема јако боли Слађу да се прича како син тражи Ђанијеве паре и да су зато у лошим односима. Истина да се не виђају често, јер он живи и ради у Америци, али долази он у Београд и тад се виде. Он је са Милошем, Марком и Софијом у контакту, чују се, као и са Слађом, а Ђанија баш воли. Када су се Ђани и Слађа венчали и добили Милоша, Ђани је њој рекао да ако жели дете може да доведе да живи са њима, али је њему у Америци било супер, ишао је у школу, имао другаре и она није хтела да му квари иако је патила што није поред ње. Тако да само зли језици шрие приче да је одбацила дете - прича за Стар Слађина другарица, а то је потврдила и сама Слађа:

Фото: Инстаграм принтскрин/sladja_carpediem

 

 

- Никада нисам крила, увек кажем да имам четворо деце. Ђанија он готиви, као и Ђани њега и деца га воле и у контакту су. Он живи и ради у Америци, завршио је два факултета, прелеп, препаметан момак. Ја нисам у контакту са Николиним оцем, нема ни потребе. Наш син је момак, остварен, није дете. Много је година прошло како ја нисам са тим човеком. Никола кад може дође у Београд и тад се сви виђамо са њим.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: