Група "Лет 3" успела је синоћ да се пласира у финале Евровизије у којем Хрватска није била од 2017. године.

Један од најпознатијих тамошњих адвоката, Чедо Продановић, испричао је непознате детаље о певачу "Лет 3", Зорану Продановићу Прљи.

Он је открио да су њих двојица блиски рођаци, синови двојице браће, пише "24сата.хр".

Фото: Профимедиа

 

- Прљиног оца усташе су одвеле у логор када је имао шест година, спасио га је човек из Црвеног крста. Наши очеви су браћа иако сам ја старији од Прље. Он је јако талентован и свестран човек. Лет 3 има своју публику која тачно зна шта жели - истакао је Чедо за "24сата.хр".

Адвокат каже да је раније био на концерту "Лет 3", али кратко.

Фото: Танјуг/foto FaH/Damir HAINSKI

 

 

- Прво, певач "Лета 3" је мој братић. Друго, наравно он је нешто млађи од мене, свира сто година, а ја нисам никад поштено био на неком његовом концерту. Тај перформанс је био код Кличка с којим сам добар, па рекох хајде да то чујемо. Купио сам наравно из солидарности неке њихове ЦД-е, али је концерт био феноменалан. То је подсећало на "The Velvet Underground" и Лу Рида и комотно се могао одржати у Њујорку. Ја сам у "Knitting Factory" гледао масу тих концерата и ништа то није било боље од овога. Они су уживо фантастични. Из њих избија нека енергија и добра је комуникација с публиком. Очито ти њихови "секташи" долазе где год они дођу (смех). Био је и Рајко Грлић са мном који је исто желео да их погледа. Ми смо били у некој просторији и планирали смо да причекамо да они заврше. Ипак смо одлучили да бацимо поглед како то изгледа. То је супер и сад сам схватио зашто их проглашавају најбољим перформерима јер је то заиста јако добро. У том жанру то је апсолутно светски - испричао је Продановић за "Музика.хр".

БОНУС ВИДЕО: