Grupa "Let 3" uspela je sinoć da se plasira u finale Evrovizije u kojem Hrvatska nije bila od 2017. godine.

Jedan od najpoznatijih tamošnjih advokata, Čedo Prodanović, ispričao je nepoznate detalje o pevaču "Let 3", Zoranu Prodanoviću Prlji.

On je otkrio da su njih dvojica bliski rođaci, sinovi dvojice braće, piše "24sata.hr".

Foto: Profimedia

 

- Prljinog oca ustaše su odvele u logor kada je imao šest godina, spasio ga je čovek iz Crvenog krsta. Naši očevi su braća iako sam ja stariji od Prlje. On je jako talentovan i svestran čovek. Let 3 ima svoju publiku koja tačno zna šta želi - istakao je Čedo za "24sata.hr".

Advokat kaže da je ranije bio na koncertu "Let 3", ali kratko.

Foto: Tanjug/foto FaH/Damir HAINSKI

 

 

- Prvo, pevač "Leta 3" je moj bratić. Drugo, naravno on je nešto mlađi od mene, svira sto godina, a ja nisam nikad pošteno bio na nekom njegovom koncertu. Taj performans je bio kod Klička s kojim sam dobar, pa rekoh hajde da to čujemo. Kupio sam naravno iz solidarnosti neke njihove CD-e, ali je koncert bio fenomenalan. To je podsećalo na "The Velvet Underground" i Lu Rida i komotno se mogao održati u NJujorku. Ja sam u "Knitting Factory" gledao masu tih koncerata i ništa to nije bilo bolje od ovoga. Oni su uživo fantastični. Iz njih izbija neka energija i dobra je komunikacija s publikom. Očito ti njihovi "sektaši" dolaze gde god oni dođu (smeh). Bio je i Rajko Grlić sa mnom koji je isto želeo da ih pogleda. Mi smo bili u nekoj prostoriji i planirali smo da pričekamo da oni završe. Ipak smo odlučili da bacimo pogled kako to izgleda. To je super i sad sam shvatio zašto ih proglašavaju najboljim performerima jer je to zaista jako dobro. U tom žanru to je apsolutno svetski - ispričao je Prodanović za "Muzika.hr".

BONUS VIDEO: