Услед трагичних догађаја у Србији, готово сви наши певачи отказали су планиране наступе које је требало да одрже током викенда.

Међу њима је и Вања Мијатовић која се није појавила на једној свадби у Македонији, што је растужило невесту.

– Јако ме је потресло то што се десило и апсолутно нисам могла да певам и веселим се док је наша земља завијена у црно – рекла је Вања, и додала:

– Упропастила сам једној млади венчање, њен најлепши дан који је ишчекивала с таквом радошћу. Када сам јој отказала, плакала је јако и много ми је жао. Сећам се своје свадбе и колико ми је било важно да тај дан буде савршен. Али, свесна је да је тако морало и надам се да се није наљутила на мене. Виша сила – рекла је за "Ало".

Фото: АТА имагес

 

 

Подсећамо, пре неколико месеци Вања је изговорила судбоносно „Да“ свом изабранику, а организацију музике није желела да препусти било коме.

– Ја сам организовала изненађење за мене. То је била моја жеља коју сам себи испунила, просто је морало барем сат времена да буде музике за моју душу, поред наше наравно. Сви су били одушевљени, било је лепо нешто другачије и свима је пријало – испричала је за "Гранд".

БОНУС ВИДЕО: