Познато је да се старлета Тамара Ђурић више пута подвргла естетским операцијама, а недавно је поново ишла "под нож".

 

 

Она је у Турској обавила операцију затезања лица, "мачје очи", као и затезање капака и обликовање јагодица, а многи су помислили да је имала и корекцију вилице.

Она је на мрежама објавила фотографију након операције, а сада је показала резултат, а многи кажу да је променила лични опис и да не личи на себе више.

Фото: Инстаграм принтскрин/tamarastar89

 

 

Подсетимо, Тамара Ђурић је једном приликом открила да је имала 100 интервенција, а прва естетска операција коју је имала била је операција груди и то са само 18 година.

- Отприлике сам имала 100 интервенција, све сам на себи радила. Први пут сам урадила груди са са мојих 18 година. Тад је био први пут и било је јако компликовано у односу на сада, зато што је требало уверење психијатра, иако сам била пунолетна, требао ми је потпис родитеља да бих урадила ту интервенцију, јер су доктори желели да знају због чега једна млада девојка жели да ради груди - рекла је Тамара својевремено за "Информер".

Фото: Инстаграм принтскрин/tamarastar89

 

 

"Друга жена", "Упропастила се баш", "Шта јој је све ово требало", "Ни рођена мајка је не би препознала", "не личи на себе" - само су неки од коментара.

БОНУС ВИДЕО: