Ријалити "Задруга 6" на Пинк телевизији се не приказује на овом каналу због страшних трагедија које су погодиле земљу. На друштвеним мрежама испливали снимци учесника који чекају одлуку продукције

Након стравичних трагедија које су се одиграле у основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару, односно у околини Младеновца и Смедерева, проглашена је тродневна жалост у нашој земљи.

Телевизије су прилагодиле програм данима жалости, Еуросонг се неће емитовати на Првом каналу јавног сервиса, а прекинут је и пренос из Шимановаца, где у Белој Кући бораве учесници ријалитија Задруга.

Пинк је саопштио да ће пренос из ријалитија одложити и ове недеље, након чега су на друштвеним мрежама осванули снимци из Куће на којима се чују учесници Задруге како говоре "чекамо да виде шта ће да кажу, можда идемо кући", рекла је Милица Веселиновић, док је Ана Спасојевић изјавила "да је Мића рекао да крену да се пакују јер излазе".

Данас је на Инстаграму објављен снимак на којем се чује како Анита говори "да је Марија Кулић већ изашла" и да се налази у Нишу с породицом, "док они чекају шта ће бити". Објављен је и снимак на којем Звездан Славнић говори Анђели Ђуричић да пази како се понаша, "када их поново врате на телевизију", јер је "напољу хаос".

Продукција Задруге, односно Пинк телевизија, није се оглашавала поводом евентуалног прекида Задруге 6.