Лепа Лукић од како јој је умрла јако блиска пријатељица и колегиница Мерима Његомир скоро да се повукла. Нема је више на градским дешавањима и промоцијама, а гостовања по емисијама је свела на минимум.

Време проводи у свом стану на Жаркову, а открила је и како се осећала када је чула да је Весна Змијанац хитно оперисана.

- Јако сам се забринула за Весну Змијанац када сам чула да лоше здравствено и да је морала на хитну операцију. Баш ми је жао. Не вреди, стресно је сада све и ето то се онда одрази на здравље. Весна је млађа од мене, али болест не бира године. Планирам да је зовем, да се чујем са њом, али немам њен телефон. Мораћу да набавим од некога са естраде и да је питам како је и да ли јој нешто треба. Иако је сигурно Николија код ње на Букуљи и све јој помаже - каже Лепа.

Фото: Репринт Сабор

 

Краљица народне музике се осврнула и на наступе које није имала у Београду од пре тачно годину дана, када је наступила у Скадарлији.

- Што се тиче наступа по Београду, нема ништа за сада. Укинули су оне наступе који су били у Скадарлији, а овај ресторан нови у који су сви сада прешли на Аутокоманди да певају, то је више за ове младе. Ја нити јурим наступе, нити су ми сада потребни, а нисам ни у току искрено - заклучила је певачица.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: