Бившем задругару Стефану Карићу одређен је притвор у трајању од 30 дана, због сумње да је нанео тешке телесне повреде старлети Наташи Шавији.

Тим поводом се огласио Карићев адвокат, Карадаревић који је кратко изјавио:

- Стефану је одређен притвор до тридесет дана. Он је изнео детаљно своју одбрану и одговарао је на сва питања тужиоца. Како су притворски предмети хитни, очекујемо да се у најкраћем року испита оштећена Наташа Шавија, након чега ће ситуација како у погледу даљег поступка, тако и у погледу трајања притвора бити знатно јаснија - истакао је адвокат Карадиновић за Републику.

Фото: Илустрација/АТА имагес/Н. Скендерија

 

 

Осман Карић, на свом Инстаграм профилу одмах је реаговао и послао емотивну поруку свом сину.

- Твој пут у таму, оставио је код куће мајку ти саму. И мене си сине, у срце такао, Твој одлазак у притвор за мене је пакао... Волимо те Кристина и ја - написао је Карић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karic_osman

 

 

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10-19 часова, 011 2769-466, радним данима 10-19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".