Монструм Урош Блажић прошлог лета оргијао је са бившом учесницом ријалитија "Задруга". Урош Блажић, монструозни убица који је у селу Доња Дубона надомак Младеновца направио крвави пир и усмртио осморо људи и ранио неколико, ухапшен је јутрос након полицијске потере у близини Крагујевца. 

Фото: МУП

 

 

Међутим, да Блажић има бурну прошлост, доказује и ексклузивне фотографије на којима се јасно види да је свирепи злочинац прошлог лета оргијао са бившом учесницом ријалитија "Задруга" и старлетом Дениз Дејм. Као учесник у порно акцији био је и актуелни задругар, Филип Цар, који је телефоном снимао цео догађај који се одиграо у једном стану у центру Београда.

Старлета је потврдила да је провела ноћ са масовним убицом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga 5 🤩 (@deniz_dejm)

 

- Оргијала сам са Урошем и Филипом Царем ту ноћ, била сам пијана и под великом дозом нарокотика. Ничег се не сећам и не могу више ништа да коментаришем. Потрешена сам ситуацијом која се десила у школи преко пута моје зграде и сада овим злочином. Спаковала сам кофере и тренутно се налазим на ареодрому. Напуштам Србију али вам не могу рећи где идем - кратко нам је рекла Дениз. 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: