Свекрва Адриане Лиме, Лепосава Јарић, мајка је ћерке и двојице синова, а оно о чему се највише у медијима говори када је она у питању јесте њена лепота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_jaric10)

Мајка златног спортисте Марка Јарића у седмој деценији изгледа одлично, а држање, харизма и поносит поглед много доприносе целокупном утиску. Понос који се врло јасно може видети у очима Лепосаве Јарић највећим делом темељи се на успеху њених наследника, за који су добрим делом она и супруг, бивши кошаркаш Срећко Јарић заслужни.

Док су синови Марко и Никола кренули очевим стопама и постали добро плаћени кошаркаши, ћерка Тамара бави се модом и запажена је у модном свету у иностранству. Жеља јој је да се етаблира као дизајнер у Србији. Тренутно живи у Америци, где су јој се и браћа скућила, стога не чуди што свекрву Адриане Лиме најчешће можемо видети са кофером у руци. Будући да јој деца и унуке Сијена и Валентина много недостају Лепосава готово свакога месеца путује за Мајами, како би време провела са њима, а није тајна да је принцезе старијег сина напросто обожавају. Ништа мање симпатије према Лепосави не гаји ни бивша снаја, топ модел Адриана Лима, која је својевремено чак волела са свекрвом и да летује. Зове је надимком који су јој њене ћерке дале - Зиза и готово никада не прескаче да истакне колико јој је драга.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Мишљење о мајци бившег изабраника менекенка није променила ни по разводу од њега. Увек је лепо дочека у свом дому, а повремено са њом, Марком и остатком њихове породице воли да обележи и празнике. Лепосава не крије да јој је разлаз њеног сина и снаје тешко пао, ипак помирила се са чињеницом да до помирења између њих неће доћи.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".