Многи су се питали шта се заправо дешава, а као један од разлога наводило се и то што је Бибер спреман да постане отац, док је Хејли та која саботира причу.

Фото: Профимедиа

 

 

Због свега је била изложена огромном хејту на мрежама, а сада се коначно сазнало да је прича заправо озбиљнија него што се мислило. Наиме, како преноси "Миррор", пар је у браку три године и признају да њихова путања није увек била праволинијска.

- Имали смо много разговора попут: који су наши планови, где желимо да будемо за толико и толико година... Увек смо причали о томе да желимо да уђемо млади у брак и да будемо млади родитељи, али... није све онако како маштате - рекла је Хејли и додала:

- Али једно знам. Донела сам одлуку. Знам колико јако и дуго волим ову особу и да нећу одустати од њега. Никада га не бих напустила. Не могу ни да замислим да напустим неког само зато јер се налази у најгорем тренутку у животу. - појаснила је Хејли о чему се ради, осврнувши се са Биберове менталне проблеме.

Фото: Профимедиа

 

 

Хејли се осврнула и на то да је њена љубав толика да га никад неће напустити, невезано да ли ће остати заједно или не.

- Нисам такав тип особе. Остаћу уз њега невезано за све, и какав исход буде на крају - рекла је Хејли.

Хејли је појаснила и да је Џастин дуго имао суицидалне мисли, али да су заједно то пребродили.

Фото: Профимедиа

 

 

Како је певач и сам рекао у свом документарцу, једноставно није више желео да пролази сам кроз све, те су заједно донели одлуку да потражи професионалну помоћ и да преболи све оно што га је мучило све ове године.

За сада делује да превазилазе све проблеме, а да ли ће тако и остати, показаће време.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".