Иван Маринковић након свега што је прошао са Миљаном Кулић и ситуацијом око заједничког детета, отворио је душу Марији Кулић, те су током разговора заједно исплакали море суза.

- Ти си знаш шта све нас везује, мислим да имамо сасвим коректан однос и да ћемо једног дана бити захвални једно на друго. Поносан сам на себе што сам успео да издржим притисак око Жељка. Што се мене тиче, то ће тако и остати. Жао ми је што нисам раније схватио озбиљност ове ситуације, али овај пројекат ми је дао своју могућност. Имам свој мали свет код куће, а сада имам и Жељка, и своју ћерку, три фронта за која морам да се борим. Ја сам спреман за све то, то је наша судбина - говорио је Иван.

- Хвала Иване на речима које си изговорио, ја тебе разумем и покушавала сам да разумем твој живот. Видим у теби човека који има жељу да буде са Жељком, биле су многе несугласице на почетку. Боли ме што ниси могао ни једном да дођеш код Жељка на рођендан. Сутра је теби рођендан, али ја не могу да газим по Жељку, како ја да дођем код тебе. За тебе сам увек ту до ријалитија, желим ти све најлепше сутра, да се још једном оствариш као отац. Сутра нећу доћи, рекла сам ти због чега - кроз сузе је причала Марија.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6

 

 

- Никоме то нисам узео за зло, али те капирам - рекао је Иван.

- Надам се да нећеш да заборавиш да си Жељков отац, кад се све ово заврши - рекла је она.

БОНУС ВИДЕО: