Марко је открио за "Србију данас " у каквом је односу био са Шавијом и Марком Османкчићем. Такође је истакао да је изненађен због тако лоших вести: 

- Искрено не знам шта бих рекао, изузетно добро се знам и са Наташом и са Стефаном и некако ми је све то шокирајуће за чути. Читам сад код Наташе на Инстаграму да је све то истина... Не могу ни замислити, има ту нечега очигледно, шта је било не знам. Ја сам са Наташом супер, била је и код мене у Швајцарској, али немам благе везе ко је ту шта урадио. Мени Наташа никада није ни приближно правила неке сцене или проблеме, тако да ми ништа није јасно. Желим јој брз опоравак свакако и да права истина изађе на видело. Не могу да судим ни о чему јер не знам шта се десило - изјавио  је Марко и додадао да ли је био у контакту са Наташом и стефаном после инцидента: 

 

- Са Наташом сам се чуо баш дан пре тога, чак смо се договарали да се видимо и дружимо, да ја дођем у Нови Сад или да она дође у Београд. И да се мени поклопило ја бих отишао јуче у Нови Сад. Написао сам јој поруку "је л' све океј?", још није одговорила, вероватно је и она сад у хаосу. Са Стефаном се нисам чуо никако, с њим сам се чуо пре пар недеља само преко Инстаграма нешто. Чудно ми је, нисам могао то очекивати од Стефана, знам какав је он, добар је, стварно сам шокиран. Али сигуран сам да ће се све сазнати - закључује Марко Осмакчић. 

БОНУС ВИДЕО: