- Полиција интензивно трага за Стефаном Карићем који је осумњичен да је синоћ у етно селу Врдничка кула напао Наташу Шавију и нанео јој тешке телесне повреде а затим побегао са места где се догодио инцидент - кратко је рекао саговорник близак истрази.

Он напомиње да би оперативним радом требало брзо да буде лоциран и приведен, а о читавом случају обавештено је и надлежно јавно тужилаштво.

Надлежни у етно селу Врдничка кула кажу да нико од запослених нити гостију, колико они знају, није видео нити присуствовао немилом догађају.

Фото: Инстаграм принтскрин/natasa.savija/ТВ Пинк принтскрин

 

- Синоћ смо имали дивну свадбу. Било је јако лепо весеље, остали су сви до касно у ноћ и нисмо имали никаквих инцидената. Одједном се јутрос појавила информација да се код нас догодио инцидент у коме је повређена Наташа Шавија. Нико од запослених то није видео и вероватно се десило ван комплекса. Можда су се посвађали при повратку. Заиста не знамо где се десило и шта се десило. Све што знамо, сазнали смо из медија - кажу надлежни из етно села Врдничка кула.

Подсетимо, Како Курир сазнаје Наташа је отишла на свадбу својих пријатеља, али је због несрећних околници завршила у болници и то са језивим повредама. Након бруталног насиља доктори су открили у каквом је стању је примљена у болницу.

Фото: Инстаграм принтскрин/natasa.savija

 

- У Ургентни центар КЦВ дана 01. маја 2023. примљена је пацијенткиња Н. Ш. која се јавља на преглед због повреде лица. Пацијенткиња је примљена са вишеструким повредама главе и лица у виду фрактура, хематома и огреботина. Након иницијалног комплетног лекарског прегледа и указане помоћи, пацијенткиња је примљена на Клинику за максилофацијалну хирургију КЦВ ради наставка лечења - рекао је за портпарол КЦВ.

Након стравичних удараца које је примила у главу и задобила хематоме и модрице, старлета је остала и без дела косе.

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10-19 часова, 011 2769-466, радним данима 10-19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова

(Блиц)