Вељко Ражнатовић је пре непуне две недеље добио другог сина, а недуго потом се сазнало да ће и његова сестра Анастасија добити ћерку. 

Њих двоје су одувек били блиски, а било да се свађају или воле, увек су ту да једно другом пруже подршку. 

Када је сазнао да ће постати ујак, Вељко Ражнатовић је одлучио да у неколико речи каже сестри шта је чека.

Фото: АТА Имагес/Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

- Када би ме Анастасија питала, рекао бих јој да је ово сад, док су мали, више је нека одговорност - започео је Вељко, па наставио:

- Учиш их о животу да је што лепши, деца су. После кад већ одрасту мораш да им објасниш да то и није баш тако. То је изазов. Љубав, љубав и само љубав - закључио је он у "Цеца схоw".

Анастасија Ражнатовић се тренутно налази у Шпанији, а како се наводи, тамо ће се и венчати за Немању Гудеља. Разлог зашто је тамо је то што још увек чека папире, а сада је и сама открила да не зна шта се са тим дешава.

- Па они ти само кажу: "Сутра, сутра", онда те позову једног дана и кажу то ти је то, иди тамо да потпишеш - рекла је Анастасија у разговору са мајком, те испричала како се осећа у трудноћи.

Фото: Инстагрампринтскрин/raznatovicanastasija

 

 

 Наспавале смо се, али никако да се наспавамо, пошто спавам константно. Немам мучнине, сада ми је лагано, као да нисам трудна. Облачим се као бескућник, само хеланке и широко, мора да буде удобно - каже Анастасија.

Вељко је, иначе, недавно у интервјуу за медије открио да не планира да посети сестру у Шпанији јер не воли да путује, али нема сумње да би планови могли сада да му се промене.

БОНУС ВИДЕО: