Ретроградни Меркур увелико гази, а пошто се налази у Бику, то је упозорење да не треба да наседамо на велика обећања о новцу. Ипак, играмо још један звездани рулет, па ће одређени знакови имати више среће на финансијском плану него остали.

Фото: Профимедиа

 

 

Због позиције планета у Бику људи данима размишљају како би паметније могли да уложе новац, а заправо је поента да сачекамо са таквим одлукама до 15. маја јер Меркур нарушава наше логичко расуђивање.

У период до 6. маја новац ће имати хороскопски знакови међу којима су Ракови, Близанци, Бикови и Овнови.

РАК

Венера се ближи вашем знаку доноси, па поклоне у наредном периоду. Сунце је у Бику, па ћете са пријатељима радити пројекат на основу којег ћете зарадити додатни новац. Одличан период за зараду. Бик ће вам бити добар партнер за зараду новца.

БЛИЗАНЦИ

Искористите Марс у Раку да наплатите новац који није стизао месецима. Венера се такође ближи Раку, тако да можете да очекујете и поклоне од особа које су вам драге. Јесте да је ваша планета Меркур ретроградна, али нећете имати финансијских проблема.

Фото: Профимедиа

 

 

БИК

Пуно планета у вашем знаку доноси велики број планова, идеја и потецијалних преговора за новац. Они ће да закасне због ретроградног Меркура, али ће свакако стићи. Немојте да улажете велики новац пре средине маја када је бољи период.

ОВАН

Пуно планета у вашем другом пољу доноси вам прилику за добру зараду. Имаћете више могућности за зараду, тако да је сигурно да ћете зарадити и више него што сте очекивали. Могућност додатног хонорарног посла.

БОНУС ВИДЕО: