Сваки од 12 хороскопских знакова има одређене карактеристике на основу којих се може претпоставити како ће се сналазити у важним животним ситуацијама.

Тако се од скора зна и у којим знацима су рођене жене за које ће се касније показати да су најбоље за брак.

Ован

Жена рођена у знаку Овна биће изузетно јака и постојана за брак и посветиће му се као и деци, ако их буде имала. Ватрено ће волети супруга а на исти начин ће бранити своје огњиште. Обавезе, одговорност и посвећеност биће главне њене карактеристике и тешко да ће ико моћи да је уздрма као супругу и мајку. Одгајиће будуће борце, победнике и владаре.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Она ће волети „без кочница“ и свом мужу ће обезбедити сигуран и удобан дом у којем ће на шпорету увек бити топлог јела, што не значи, наравно, да је рођена да буде у кухињи. Деца ће јој представљати додатну сатисфакцију и разлог за живот. Оно што њен муж може да очекује су и разне драматичне ситуације у кући јер ће га волети срчано па и превише срчано за неке укусе.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

И у овом знаку се рађају жене-ратнице. Оне које ће без икаквих условљавања бранити свој дом и све у њему. Невероватно је великодушна и једноставна у љубави али има један услов – и мушкарац крај ње мора да буде јак као она, иначе „оде маст у пропаст“. Најбољи је знак када је васпитање деце у питању јер ће бити строга, правична али и пуна љубави према њима. Не дај Боже да јој неко дирне децу.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".