Мало тога се знало о животу и породици чувеног креатора. Сашини родитељи су преминули, а тек после смрти у читуљи су осванула имена чланова породице који су се од њега опростили. Међу њима је тетка Драгица, брат Игор и сестре Александра и Маја. Саша ће бити сахрањен у четвртак на београдском Новом гробљу. 

Редакција "Курира" је ступила у контакт са рођаком која је желела да остане анонимна и која је открила непознате детаље. 

 - Саша је био врло специфична особа. Некако је с годинама навикао на самоћу и није одржавао контакт с нама, који смо му били најближи род. Ми смо све информације о њему сазнавали из медија, ја сам се с њим повремено чула. Он чак ни са својим оцем Петром, који је преминуо прошле године, није разговарао. Нису били у свађи, него су се једноставно удаљили. Највише због посла и других обавеза. Волео га је, али је то показивао на себи својствен начин. И све ове познате личности о којима је негативно причао и коментарисао их у јавности он није мрзео. То је био његов хумор, али многи су то погрешно тумачили - испричала је рођака, а затим открила и да ли су они знали да је болестан и да је у лошој материјалној ситуацији:

Фото: Новости

 

- Никада није хтео да прича о свом здрављу, нити нам је тражио помоћ. Да нам се обратио, сигурно бисмо му помогли. Најчешће се чуо с једним нашим рођаком, али се ни њему није у последње време јављао. Од нас није имао ближе. Никада нам није тражио новац, нити било шта. Превише је био поносан за тако нешто. Као и сви, виђали смо по медијима и читали да му је било лоше, али ми ту нисмо могли ништа. Чули смо од једног његовог познаника да је последњих месеци био чист и да се жалио на честе вртоглавице. Ипак, организам му је очито био уништен и то је довело до трагичног краја. Лекаре и болнице никад није волео и заобилазио их је у широком луку. Да је раније потражио помоћ и добио адекватну терапију, можда не би дошло до свега овога. Али сада је касно да се прича о томе - завршава саговорница.

Фото: АТА имагес

 

Поводом Видићеве смрти, огласила се Сека Алексић која је била његова пријатељица и сарадница: 

- Када сам чула да је Саша преминуо, то је био шок за мене. Пре једно седам до 10 дана сам се чула с њим. Планирали смо да урадимо неке стајлинге за мене. Осећам се тешко. Изненада се то десило. У контакту сам с његовим најближим чланом породице, то му је рођак, који је у Београду. Стресно је и тешко је. Скоро је био па сам. Памтићу га по веселом духу. Прозивао је све, па и мене, ја сам му увек опраштала. Ја њега волим. Био је на мојој промоцији, после тога смо се виђали и чули. Био је добар човек, али несхваћен за ово време - истакла је Сека за медије.

Фото: АТА имагес

 

БОНУС ВИДЕО: