Водитељка телевизије Пинк, Ирина Вукотић, већ пола године ужива у љубави са анестезиологом Радмилом Јанковићем, професором Медицинског факултета у Нишу.

Њихова романса започела је крајем прошле године, а пар ју је све до сада успешно чувао од медија, иако за њихово најближе окружење то одавно није била тајна, пише "Story".

Доктор Јанковић ужива велико поштовање у својој бранши, а широј јавности постао је познат у време пандемије када је у медијима причао о борби са вирусом и ситуацији у здравству. О његовом приватном животу не зна се превише, а ни Ирина Вукотић после развода од Саве Радовића, са којим има ћерку Искру, није била спремна да говори на ту тему.

Да ово није класична љубавна прича без икаквих потешкоћа и изазова, говори чињеница да је доктор још увек званично у браку.

Фото: Танјуг

 

 

Иако је одбијала да открије идентитет свог изабраника, Ирина је својевремено признала да је срећно заљубљена. На питање које „ставке“ треба да испуни мушкарац да би привукао њену пажњу, 2018. године је у интервјуу за "Хелло" изјавила:

‒ Један је већ привукао моју пажњу и држи је дуже време. Само нека тако настави. (смех) Волим када мушкарац покаже да му је стало, када сте уз њега потпуно сигурни а не губите оно своје исконско, када не жели да вас мења, већ воли и ваше мане, када се поред њега осећате као жена, па схватате да прихватате помоћ и за нешто што сте дотле сами радили. Није да не умем или не могу, али дивно је да то уради неко само да би вас усрећио. То даје слободу и ветар у леђа, а онда вас тај ветар изнова враћа њему.

Фото: Н. Фифић

 

 

Иако јој је дечко био велика подршка и у време када је са телевизије Хаппy прелазила на Пинк, љубав се угасила 2020. године, у јеку пандемије.

‒ Овај период ти искристалише неке односе, отвори неке нове погледе на људе и свет. Ја сам, ето, пожелела да изађем из трогодишње везе у којој сам била. У овом необичном периоду испратила сам неке људе из свог живота, а неке друге дочекала у загрљај са дозом дистанце, јер ипак још траје пандемија корона вируса ‒ рекла је тада за Базар. У Иринин живот убрзо је ушао нови партнер, доктор Радмило Јанковић.

(Story)

БОНУС ВИДЕО: