Јелена и Новак Ђоковић познају се још из средњошколских дана, а пре него што су ушли у емотивну везу, били су другари.

Другарство које су тенисер и Јелена у првом трену гајили постепено је прерасло у емотиван однос, напослетку и брак, а упркос протоку времена и успесима на приватном и пословном плану радо се сећају периода дружења и првих искрица које су се међу њима изродиле.

Добро памте и своје бивше љубави, често их се кроз разговор сете, а није тајна да су са некима од њих чак заједно остварили даљи контакт.

Фото: Профимедиа

 

 

Бивши дечко Јелене Ђоковић, Иван Бјелица, један је од оних којима је пошло за руком да прошлост остави за собом и не осврће се, те тако данас Иван ради у Новаковом тениском центру.

 

 

Пре пар година Иван је доспео у жижу медијског интересовања због везе са глумицом Христином Поповић, а јавност га је знала  и као перспективног тенисера, који је стигао до 290. места на АТП листи. 

 

 

На ИТФ турнирима Бјелица је освојио је 12 трофеја, а био је успешан и као дубл играч. У сениорској каријери одиграо је више од хиљаду мечева. Дипломирао је банкарство и финансије на Универзитету Мисисипи, а данас је угледан тренер, чије је искуство добродошло свима у Новаковом тениском центру.

(City magazine)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".