Jelena i Novak Đoković poznaju se još iz srednjoškolskih dana, a pre nego što su ušli u emotivnu vezu, bili su drugari.

Drugarstvo koje su teniser i Jelena u prvom trenu gajili postepeno je preraslo u emotivan odnos, naposletku i brak, a uprkos protoku vremena i uspesima na privatnom i poslovnom planu rado se sećaju perioda druženja i prvih iskrica koje su se među njima izrodile.

Dobro pamte i svoje bivše ljubavi, često ih se kroz razgovor sete, a nije tajna da su sa nekima od njih čak zajedno ostvarili dalji kontakt.

Foto: Profimedia

 

 

Bivši dečko Jelene Đoković, Ivan Bjelica, jedan je od onih kojima je pošlo za rukom da prošlost ostavi za sobom i ne osvrće se, te tako danas Ivan radi u Novakovom teniskom centru.

 

 

Pre par godina Ivan je dospeo u žižu medijskog interesovanja zbog veze sa glumicom Hristinom Popović, a javnost ga je znala  i kao perspektivnog tenisera, koji je stigao do 290. mesta na ATP listi. 

 

 

Na ITF turnirima Bjelica je osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva. Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener, čije je iskustvo dobrodošlo svima u Novakovom teniskom centru.

(City magazine)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".