У четвртак 20. априла 2023. дешава се потпуно помрачење Сунца у Овну и највише ће утицати на следећа четири знака:

Ован

Ово помрачење Сунца активира вашу прву кућу личности и подстиче вас да постанете мало јаснији о свом личном идентитету. Ко сте ви и која је ваша мисија? Са помрачењем у равни са Јупитером, планетом среће и обиља, бићете инспирисани да се аутентично изразите и можда ћете чак бити узбуђени да направите неке смеле скокове у својим плановима. Сада је такође време да заузмете другачији, оснажујући приступ свом љубавном животу. Само имајте на уму да ће помрачење које формира тежак угао у односу на Плутон захтевати да очистите оно што вам више не служи и да будете отворени за трансформацију како бисте унапредили своје визије.

Фото: Профимеда

 

 

Рак

Помрачење Сунца пада у вашу десету кућу каријере, посла и очинства, па се припремите за могуће промене у свом професионалном животу. Можда ћете се осећати принуђеним да преузмете већу одговорност или одређену лидерску улогу у данима који су претходили овом догађају. Можда ћете добити посебан третман од стране ауторитета. Можда ћете открити нешто важно у вези са члановима породице. Могућности су бројне. Сада је време да направите одређене промене у свом животу и радите оно што радите са више самопоуздања. Да ли сте добили премало потврде од свог оца и стога вам недостаје самопоуздања? Време је да себи дате оно што вам је толико недостајало у детињству.

Вага

Са помрачењем Сунца у вашој седмој кући партнерства, очигледно сте на ивици узбудљивог новог поглавља у вашем партнерству. Међутим, седма кућа се не односи само на романтичне везе. Ако ово није време да побољшате свој партнерски однос, такође можете ојачати своје односе са другима. Можда размишљате и о томе како најбоље уравнотежити своје личне циљеве и осећај себе, а да и даље можете бити ту за свог партнера. Следеће помрачење у овој серији биће у вашем знаку 14. октобра, што сугерише да ће лични и партнерски раст који сте доживели наставити да се обликује у наредним недељама и месецима све до јесени.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Помрачење Сунца пада у вашу четврту кућу мајчинства и дома, наглашавајући ваше емоционално благостање, ваше корене и ваш унутрашњи живот. Ово помрачење вам даје прилику да се бринете о себи на нов начин, што може бити резултат зарастања сопствених рана које сте раније одлагали, али сте сада спремни да урадите. Са уласком Плутона у вашу кућу прихода 23. марта, унутрашње промене које сте вољни да урадите могу довести до задовољавајућих трансформација и померања такође повезаних са дугорочним финансијским циљевима.

БОНУС ВИДЕО: