- Саша је годинама био у затвору. Наиме, он је одлежао више од 10 година због убиства неког човека на граници БиХ и Хрватске, а касније је лежао и због дроге, коју је како се причало по крају и сам конзумирао - каже мештанин Лесковца.

Подсетимо, злочин се догодио синоћ око 21 сати у близини Лесковца и то у кући у којој су жртва и осумњичени помагали газди који је тешко болестан. Осумњичени Саша И. је зверски након свађе узео кухињски нож и безброј пута убо жртву по целом телу. Након злочина позвао је полицију и пријавио се, а несрећна жена је подлегла повредама.

"Није дао Гоци да дише"

- Саша се пре неких шест година вратио у крај и од тада је ту, али се дешава да га не видимо и по неколико месеци, ко зна где буде и шта ради. Нико не зна чиме се бави, а мислимо да га је издржавала Гордана јер је она била чистачица. Она је нашла посао да помажу болесном комшији, па је чистила и кувала, док је он повремено радио неке послове кад га она замоли - причају комшије.

Како наводе комшије овог пара, они су се често свађали и годинама нису могли да нађу заједнички језик.

- Боље да су се растали, Саша је био проблематичан, пио је и није дозвољавао Гордани да дише. Она је била добра, повучена жена и као да није могла да побегне од њега - каже мештанин и додаје да је страшно што је опет још једна жена страдала од насилника.

Како причају комшије Саша је познат у селу као Капетан, а више времена је провео у затвору, него на слободи.

Комшија у чијој се кући десио злочин у шоку

- Он и пије стално, нон-стоп је пијан. Забављао се са Горданом неколико година, она родом није одавде, из околине Београда је. А он нема никога, цео живот је проблематичан. Јадна жена, много сам се потресла. Рекли су да су чистили крв три сата, сви су се шокирали кад су видели шта је направио - испричала је за "Блиц" мештанка Јарсенова.

Све се одиграло у кући Зорана С., код којег је Гордана повремено чистила кућу и водила рачуна о Зорану, јер је болестан човек.

- Зоран је електричар, веома вредан. Тешко је болестан, има срчаних проблема. Због тога му је породица нашла жену која ће да му поспреми кућу и да води рачуна о њему. Синоћ је ето био и Капетан. Зоран је отишао у тоалет, кад се вратио имао је и шта да види! Он је човек још увек у шоку, кажу да је био у бунилу, није знао шта га је снашло - испричала је за "Блиц" једна познаница човека у чијој кући се догодило убиство.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".