Саша И. (46) из Лесковца ухапшен је синоћ због сумње да је брутално ножем избо своју емотивну партнерку Гордану Д. (56) у кући њиховог пријатеља код Лесковца.

Како Курир сазнаје од Лесковчана, осумњичени је зверски након свађе пресудио жртви која је годинама радила као чистачица.

- Стално је било проблема међу њима, свађали су се и знали су и да се туку. Њихова веза је трајала неколико година и видело се да ће се то завршити на овако погубан начин - кажу мештани и додају:

- Злочин се догодио у кући човека коме су помагали. Радили су све кућне послове, од имања до кувања и чишћења, а успут су постали и добри пријатељи.

Наш саговорник наводи да је до злочина наводно дошло након вербалне свађе партнера.

- Чули смо да су се свађали цео дан, а Саша је волео да попије и онда се претвори буквално у звер. Као да добије неку моћ и одмах прави хаос, а тада је увек на тапету прво његова Гордана - каже мештанин и додаје:

- Власник куће се склонио када су се они почели свађати после вечере, а Саша се није зауставио већ је почео да се гура са жртвом. Наводно, почели су да вичу једно на друго, а убица је тада узео кухињски нож и почео да убада Гордану по целом телу.

Несрећна жена почела је да запомаже, а крв је лила на све стране. Комшије додају да су осумњиченог последњи пут видели јуче и да је му није добро, јер је једва ходао.

- Кажу да је био дезорјентисан, а можда пијан и дрогиран јер је унаказио Гордану и није чуо њено јаукање. Као да је био одсутан, а онда кад је пала насред куће, онако у локви крви, пао је поред ње на колена - каже мештанин и додаје:

- Власник куће кад је ушао у ту просторију, умало се није срушио на земљу од језиве сцене. Гордана је била крвава, лежала је онако склупчана, а овај монструм је био поред ње.

Према речима Лесковчана, осумњичени је сам позвао полицију.

- Пријатељ га је гурао и неколико пута питао "Зашто си то урадио?", али му он наводно ништа није рекао, већ је узео телефон и позвао полицију и признао да је убио своју партнерку. Полицију је касније позвао и власник куће - каже Куриров саговорник и додаје:

- Полиција је брзо дошла, било је неколико кола, а чули смо и да су лекари само могли да констатују смрт Гордане.

Истрага води Више јавно тужилаштво у Лесковцу које ће утврдити све детаље овог злочина, а обдукција ће утврдити како је наступила смрт Гордане Д.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".