Храброст је друго име Бојане Барјактаревић која је пре само неколико дана улепшала ускршњу емисију "Никад није касно" како својом појавом и гласом, тако и снажним и мотивационим порукама које је поделила.

Иако много наступа, слободно време за Жику Јакшића увек има те је са широким осмехом ушетала у Грандов студио и евоцирала успомене из периода када се она такмичила.

- Позвао сам Бојану јер хоћу да је видим, немам кад да је видим јер пуно ради и стално је негде на путу. Бојана је иначе била троструки победник једне сезоне "Никад није касно" - са поносом је истакао Јакшић.

На жалост, Бојана се по трећи пут бори са раком дојке, али њена снага и воља за животом су за пример многима. Упркос тешким данима и посетама лекарима трострука победница свакога дана ради пуном паром.

Фото: АТА имагес

 

 

 

- Борим се као лав! "Никад није касно" ми је донело много бољу каријеру и пуно више посла тако да се трудим да постигнем све, да одговорим на све захтеве. Трудим се и успевам у томе, ма не дам се ја - признала је Бојана не скидајући осмех са лица, а потом једном реченицом изазвала громогласан аплауз и невероватну емоцију у студију.

- Била сам на хемотерапијама, сада сам тренутно на зрачној терапији тако да примим терапију и идем на свирку. Ништа није тешко када се хоће и када се жели, све се може.

- Тако је лутко моја, види каква си мачка - са поносом је рекао Јакшић.

Подсетимо, Бојана је недавно за Гранд оголила душу о свом здравственом стању, али и свему ономе што јој даје снагу да настави даље.

Фото: АТА имагес

 

 

 

- Трудим се да останем позитивна и да имам позитивну енергију. Кренула сам са зрачењима, већ сам прешла половину терапије, али има још неколико до краја. Прогнозе лекара су добре, кренули смо са решавањем проблема, па онда иду обавезне хемотерапије. Када то решите, онда идете на редовне контроле и прати се стање, да ли има нешто, да ли се појавило или није… Требало би да прође пет до седам година да можете да кажете да сте се излечили. То вам нико не гарантује. Јака воља и жеља за животом све побеђује, ја верујем у то - објаснила је Бојана, а потом открила како се агресивне терапије одражавају на њен организам.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тренутно у лошем смеру, тако да кажем. Изгубила сам косу, угојила сам се због тога. Осећам невероватну глад, немам лимита. Стално осећам глад, али ми је лекар рекао да је то добро и да не треба да држим дијету. Килажа је почела да смета мојој кичми. Коса ће порасти, али то је нешто што ми је јако тешко пало. Мени се то десило два пута. Био је то велики шок за мене, мислила сам да сам се извукла из проблема, а сада сам упала у још већи. Биће то све добро, све ће се решити - рекла је за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: