У кући поред њих двоје, била је и Зоранова супруга Јасмина С. (47) која је психички болесник и која и није била свесна да јој је супруг преминуо. Случај је пријавила комшиница.

Према сазнањима медија ради се о природној смрти, а преминули Зоран је доста користио алкохол и пио антидепресиве. Његовој мајци се овог јутра такође слошило и пронашена је у бесвесном стању, али ни она не зна, нити је, као тврде комшије, знала да јој је син преминуо.

- Видела сам Јасмину и питала шта јој ради супруг. Рекла је да је у кревету и да се не помера. Ушла сам, јер ми је било сумњиво и приметила сам да је хладан и да не даје знаке живота. Тада сам позвала Хитну - каже прва комшиница ове породице.

Она додаје да су живели у катастрофалним условима,а да је Зоран често малтретирао Јасмину, чак јој забрањивао да спава у кући, већ у трошној штали крај оронуле породичне куће.

Јасмина и Зоран имају троје деце, која су у хранитељској породици, а њихово материјално стање је изузетно лоше. Живе од минималца који Зоран прима, као и од социјалне помоћи.

Комшије су након што се чуло за трагедију дошли да помогну Јасмини, а здравствено стање његове мајке Вере је непознато и неизвесно.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: