Трагедија се одиграла 2009. године, а Наташина озледа се испрва чинила безазленом, али су касније уследиле снажне главобоље, хематоми и падање у кому. Нисон ју је, када је постало извесно да се неће пробудити, искључио са апарата. Њен губитак страшно га је уздрмао.

Пре смрти Ричардсонове, чувени глумци годинама су били нераздвојни, а своју љубав и страст нису успевали да сакрију ни на црвеном тепиху и у свакој прилици су једно сруго гледали очарано. Добили су двоје деце, једног сина 1995, а другог већ следеће.

- Стајао сам крај њеног кревета и рекао јој, иако ме није чула, да је волим. Рекао сам јој: "Драга, из овога се више не враћаш, јако си ударила главом. Отишла си. Враћамо те у Њујорк где ћемо скупити пријатеље и породицу" - испричао је Нисон, после смрти своје драге.

- Наташа је донирала три своја органа, па тренутно одржава троје људи у животу. Дала је срце, бубреге и јетру - открио је глумац, пет година после Наташине смрти.

Нисон се прославио акционим филмовима, а недавно је изјавио да баш у таквима више неће глумити. Овом уметношћу почео је да се бави са 11 година, али у исто време је и озбиљно тренирао бокс. Био је чак и омладински првак Ирске у тешкој категорији три године заредом, али победила је љубав према глуми.

Прошле године је, поводом представљања филма "Цолд Пурсуит", шокирао јавност расистичком изјавом, а због Нисона су тада чак и отказали церемонију црвеног тепиха, како га новинари не би могли суочити са питањима о том инциденту. Глумац је описао један давни случај, стар готово 50 година. У причи је особу коју је тражио желећи да јој се освети због силовања његове тадашње девојке назвао "црним гадом", чиме је многе увредио. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".