Према астролозима у другом делу априла, на основу аспеката планета, могу се очекивати одређени изазови за поједине знакове. Један од доминантних аспеката јесте када Меркур крене ретроградно 21. априла.

Ован

Време је да растете, али прво морате да направите места за то. Време је да се ослободимо одређених токсичних образаца. Пред вама је период интензивних промена. Можда вам на почетку свака промена изгледа изазовно, али ће вам на крају дана омогућити да живите потпуније и аутентичније.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Овог месеца енергија Сунца у знаку Овна учиниће вас склоним импулсивности и непромишљености, што ће вас можда навести да урадите нешто без превише анализе. Дајте све од себе да упркос свему останете што смиренији и добро размислите пре него што донесете важне одлуке.

Јарац

Фото: Профимедиа

 

 

Имаћете велику жељу да изразите своја осећања овог месеца, али можда нећете изабрати најбољи начин. Добро је рећи шта вам је на уму, али пазите да не повредите оне који су вам блиски. Пазите на своје речи и имајте према другима поштовања и саосећања.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".