Страшан злочин догодио се почетком априла 2010. године, а мештани села Крушар заувек ће памтити 4. април, када су пронађена тела две девојке на шљункари.

- Ивана и Топлица су били у вези од њене 15 године, али су се ствари промениле када је она уписала Стоматолошки факултет у Београду. Марковић је остао у селу и радио у локалној шљункари и једина амбиција била му је да ожени Ивану - казали су тада мештани села за медије и додали:

- Проблем између Топлице и девојака настао је када је наводно Биљана својој другарици показала фотографију на којој је он са другим девојкама. Ивану је то погодило и удаљила се од њега, а затим и раскинула. Топлица је то веома тешко поднео, али се и даље надао да ће се она предомислити. Сумњао је да је управо Биљана та која је направила раздор међу њима - казали су они тада.

Све се догодило ноћ уочи Васкрса.

Фото: Друштвене мреже

 

- Ивана је возила очева кола и негде око четри сата ујуту кренуле су кући. Тада су у центру села виделе Топлицу, који им је тражио да га одвезу на посао, што су оне и урадиле - присећају се мештани.

Топлица је, према њиховом сећању, кад су се паркирали извадио прстен и запросио Ивану која га је одбила. Без размишљања је узео пиштољ, који је претходно украо од оца, и пуцао јој у потиљак, јер је седео на задњем седишту. Несрећна Биљана која је седела на месту сувозача успела је да истрчи из кола, али је Топлица сустигао и ранио у бутину.

Биљана је почела да вришти и запомаже, али узалуд. Топлица јој је пуцао у главу.

После злочина Топлица је најмирније одшетао кући, а да случај буде још језивији правио се да је патио са Иваном и учествовао у њеној потрази.

Монструм је осуђен на казну од 40 година.

БОНУС ВИДЕО: 

СПАЉЕНО ТЕЛО НАЂЕНО КОД ПОДГОРИЦЕ:Осумњичени за убиство Видака Вујовића приведен у Тужилаштво

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".