Међутим, три дана касније, када је први пут у рукама држала ћерку своје пријатељице, ошамарила ју је окрутна истина. Схватила је да је њена пријатељица имала аферу са њеним супругом. Док је Хејли мењала пелену беби, приметила је да новорођенче има два комадића хрскавице с обе стране врата, што је њен син наследио од свог оца.

- Приметила сам да беба има оно што ми зовемо 'избочине од куглања', што такође имају његова деца. Знала сам да је она дете мог мужа - објаснила је Хејли у виралном ТикТоку видеу.

У тренутку када је то схватила била је покрај своје најбоље пријатељице, која је одмах знала шта се догађа.

- Обе смо виделе младеж и погледале се. Морала сам да изађем јер ми је био потребан тренутак да све процесуирам - признала је Хејли. Када се вратила у кућу, најбоља пријатељица је одмах признала аферу, али њеном бившем супругу били су потребни месеци да призна прељубу.

@haileymae93

Part one. Ask any questions I’d love to answer them! #wedorecover #sobrietytok #abusesurvivor ♬ original sound - Hailey Mae

Зачудо, њена најбоља пријатељица преселила се у њихов дом како би међусобно помагале једна другој са децом. Чак и након што се иселила, остале су у добрим односима.

- На крају дана, њена ћерка је сестра мојој деци. Желим да они буду свесни тога - рекла је корисница ТикТока, која је открила и да се развела од супруга и да њена најбоља пријатељица такође више није у контакту са њим.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".