Певач (42) певао је када му се жена приближила довољно да га додирне пре него што ју је обезбеђење избацило са позорнице. Левин је тада фрустрирано опсовао и прошетао до другог краја бине, а читаву ситуацију забележила је камера. Видео је објављен на ТикТоку, где је привукао велику пажњу и прикупио више од осам милиона прегледа.

"Адам није био расположен", пише у опису.

Његова реакција није се баш свидела појединим коментаторима.

@cheddygrace Adam Levine posted on his Instagram story regarding his reaction to fan who jumps on the stage... 1st video credit to Luis Penalosa9525 2nd video credit to Adam Levine ig story #maroon5 #adamlevine #fyp ♬ original sound - Cheddy Grace

"Будући да свој успех дугује обожаваоцима, требало би лепше да се понаша", написала је једна корисница.

"Требало би да научи како да буде пристојан", сложила се друга.

Певач је на Инстаграму објавио видео у којем је објаснио своје виђење ситуације.

Фото: Инстаграм принтскрин/adamlevine

 

- Увијек сам био неко ко воли, поштује, обожава своје обожаваоце. Од помисли да је неко поверовао у то да сматрам да сам бољи од својих обожавалаца, односно да сам изнад њих, окреће ми се желудац. То једноставно нисам ја. Нисам никада био - започео је он.

- У том тренутку, током концерта, стварно сам се запрепастио, а кад вас нешто затекне, понекад једноставно само треба да се отресете и наставите даље (да певате). Јер то је заправо мој посао на бини, бити веза између бенда и обожавалаца. Надам се да то можете да разумете - закључио је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".