Војводић је у жижу јавности доспео и када је побегао је из психијатријске болнице у Котору у јуну 2012 године. Служио је четворогодишњу казну због тешког разбојништва. Двадесетак дана након бекства враћен је иза решетака.

Војводић је 17. децембра 2022. године претучен и рањен остављен поред пута. од Цетиња ка Ловћену у месту Бјелоши. Службеници цетињске полиције су у месту Бјелоши контролисали возило којим је управљао Војводић, којом приликом су уочили да је он повређен, он је тада хитно пребачен у Клинички центар. Војводић је претучен исте те године, у јуну.

Војводић је тешко рањен 10. јануара 2020. године, а на њега је пуцао тада деветнаестогодишњи младић С. М. За нападачем се данима трагало, ухапшен је тек крајем фебруара, а Војводић је задобио ране у виду прелома потколенице са прострелном раном.

Возило "ауди" Подгоричанина Дражена Војводића уништено је у пожару средином децембра 2020. године на Цетињу. Како су тада писали медији, он је неколико сати пре него што му је ауто запаљен, довезао тај аутомобил и паркирао га надомак једног градилишта. Возило је тада запаљено и потпуно уништено.

Због подметања пожара, ухапшени су М. Р. и М. Д. Код М. Р. је приликом претреса стана и другиј просторија тада пронађено око 830 грама марихуана, пиштољ са резервним оквиром, 16 комада муниције, пет електричних каписли и спорогорећи штапин. Полиција је тада у саопштењу навела да је Војводић безбедносно интересантна особа.

Хапшење Војводића због сумње да је убио Вујовића уследило је након вишедневне истраге, током које је саслушано неколико особа, а неки од њих су били упућени и на полиграфско испитивање. Војводић се на саслушању бранио ћутањем. Тужитељка ће, како се претпоставља, донијети рјешење о задржавању Војводића до 72 сата.

У јулу 2021. године, полиција је ухапсила Војводић због сумње да је опљачкао пословницу Поште. Он је, према писању медија, из експозитуре однео 1.214 евра. Полицајац који га је приметио трчао је за њим, након чега је Војводић ухапшен. Међутим, последњи напад пре јучерашњег догодио се у јуну 2022. године, када је Д. В. претучен због чега је ухапшен Подгоричанин А. Ћ. В.

(Борба.ме, Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".