Svoje obaveze prema sportu kojim se bavi nije zapostavio, pa se tako priprema za predstojeći meč, ali i nove projekte koje ima u planu. 

- Nisam još u punoj fazi priprema, dižem tegove jednom dnevno, radim na snazi i to je to. Kada završimo te porodične stvari koje imamo, kada dočekamo novog člana, tada ću ponovo da nestanem - rekao je Veljko kroz smeh. 

Foto: T. Ćirić

 

 

Veljko je otkrio da li se priprema za to da će biti otac dva dečaka, kao i da li su Bogdana Ražnatović i on pripremili sina Željka na to da će dobiti brata.

- On svakog dana pita: "Mama, jesi rodila Krstana?" (smeh). Mi smo u Titelu, ona je već desetak dana ovde zato što joj je stomak, je l', veliki. Videćemo sve kad se bude rodio Krstan, ja verujem da će tu biti malo ljubomore i ovoga i onoga, ali Bože zdravlja, sve je to normalno - rekao je Veljko, pa se osvrnuo na to da je i on imao svađe i sukobe sa sestrom Anastasijom:

- Jesmo se Anastasija i ja svađali, ali ovo su ipak dva muška deteta i moja, a ja sam imao sestru pa je to bilo drugačije. 

Kako kaže, sin Željko će definitivno provoditi više vremena sa njim dok se ne naviknu i uhodaju, ali ga ipak neće voditi na treninge, što ni do sada nije činio. 

- Nemam šta posebno da se pripremam za drugog sina, jer sam ja već otac i to je to, samo što ću sada biti dupli - dodao je bokser. 

Foto: ATA images

 

 

NJegova sestra Anastasija se trenutno nalazi u Španiji i, kako je otkrila njihova majka Ceca Ražnatović, ne može da se vrati u Srbiju dok ne sredi papire. 

Ceca i mali Željko su je nedavno posetili, a mi smo pitali Veljka da li on planira da ode u Španiju kod sestre.

- Ne planiram da je posetim. Nije da nešto postoji, nego ja stvarno mrzim da putujem, mrzim avion, mrzim aerodrom. Ako idemo negde na odmor, da me nateraju, ići ćemo zajedno, ali radije ću da sačekam Anastasiju da dođe nego da ja idem tamo - kaže Veljko za 24sedam.

BONUS VIDEO: