Ударци у главу и ноге

- И обавестили тужиоца, који ће након обједињавања свих списа дати оцену и мишљење - казали су из УП. Њима су ученице И. Т. и А. М. пријавиле да су нападнуте 10. априла око 13.20 сати, у школском дворишту.

Према полицијским списима, њима је тада пришла другарица из одељења - С. Ј. уз коју је била мајка В. Ј.

Дванаестогодишња И.Т. испричала је инспекторима да је С.Ј. више пута ударила руком у пределу главе, и ногом у пределу ногу.

- Све време мајка јој је говорила: 'Ударај је рукама и ногама, како сам те учила'. Кад сам успела да се отргнем, кренула сам према улазу у школу да потражим помоћ од наставника. Окренула сам се и угледала С. мајку, Весну, како рукама држи моју другарицу А.М. док је С. удар -испричала је девојчица.

Мајка није негирала

У записнику са саслушања, објављеном на друштвеним мрежама, пише да је та девојчица инспекторима рекла да се никада раније није сукобила са другарицом из одељења, али да јој је дан раније рекла да је она прошпијала наставнику план читавог одељења - да побегну са часа.

- Након што сам успела да се отргнем и упутила се према улазу школе како бих потражила заштиту од стране наставника, у тренутку када сам се окренула у правцу дворишта угледала сам мајку С.Ј. како рукама држи моју другарицу А. М. док јој С.Ј. задаје ударце по телу- стоји у изјави коју је цетињској полицији уз присуство родитеља и социјалног радника дала И.Т., пише Цетињски лист.

Мајка у телефонском разговору са уредником Цетињског листа није порекла да је било физичког обрачуна. Она је потврдила да је позвана у цетињску полицију како би се изјаснила о наводима девојчица и казала да је њено дете већ дуже на мети појединих ученика из разреда те да трпи одређен вид насиља.

(Вијести)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".