Udarci u glavu i noge

- I obavestili tužioca, koji će nakon objedinjavanja svih spisa dati ocenu i mišljenje - kazali su iz UP. NJima su učenice I. T. i A. M. prijavile da su napadnute 10. aprila oko 13.20 sati, u školskom dvorištu.

Prema policijskim spisima, njima je tada prišla drugarica iz odeljenja - S. J. uz koju je bila majka V. J.

Dvanaestogodišnja I.T. ispričala je inspektorima da je S.J. više puta udarila rukom u predelu glave, i nogom u predelu nogu.

- Sve vreme majka joj je govorila: 'Udaraj je rukama i nogama, kako sam te učila'. Kad sam uspela da se otrgnem, krenula sam prema ulazu u školu da potražim pomoć od nastavnika. Okrenula sam se i ugledala S. majku, Vesnu, kako rukama drži moju drugaricu A.M. dok je S. udar -ispričala je devojčica.

Majka nije negirala

U zapisniku sa saslušanja, objavljenom na društvenim mrežama, piše da je ta devojčica inspektorima rekla da se nikada ranije nije sukobila sa drugaricom iz odeljenja, ali da joj je dan ranije rekla da je ona prošpijala nastavniku plan čitavog odeljenja - da pobegnu sa časa.

- Nakon što sam uspela da se otrgnem i uputila se prema ulazu škole kako bih potražila zaštitu od strane nastavnika, u trenutku kada sam se okrenula u pravcu dvorišta ugledala sam majku S.J. kako rukama drži moju drugaricu A. M. dok joj S.J. zadaje udarce po telu- stoji u izjavi koju je cetinjskoj policiji uz prisustvo roditelja i socijalnog radnika dala I.T., piše Cetinjski list.

Majka u telefonskom razgovoru sa urednikom Cetinjskog lista nije porekla da je bilo fizičkog obračuna. Ona je potvrdila da je pozvana u cetinjsku policiju kako bi se izjasnila o navodima devojčica i kazala da je njeno dete već duže na meti pojedinih učenika iz razreda te da trpi određen vid nasilja.

(Vijesti)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".