Реч је о човеку са којим је била у вези пре Стефановог оца. Он се наводно надао помирењу, али када је видео да од тога нема ништа, решио је да јој се освети на најгори могући начин. Објавио је интимне фотографије које је Милица слала у поверењу док су били у вези. 

Кошаркашица се огласила путем Инстаграма и послала важну поруку женама које доживљавају сличну врсту насиља као и она: 

- Мислила сам да сам у животу стварно све прошла и доживела, да сам урадила многе глупе ствари и повукла катастрофалне потезе. Мислила сам да сам све то дебело платила и да сам негде отплатила тај дуг, тај данак мојој наивности, мојој силној жељи да као и свака жена улепшам ствари и покушавам да гајим нешто што је давно увенуло. Мислила сам да је ноћ коначно прошла и да су за мене дошли нови дани јер сам после свега лошег што сам доживела променила све..али на жалост своје грешке и даље плаћам, и то увек највише цене. Знате ме сви, нема те ствари која о мени није речена и написана, знате колико ме ни медији никада не штеде, кажу да сам им добар материјал, да се добро продају вести о мени..никада нисам тужила, нити давала деманте, једноставно није ме занимало ко ће шта да напише или објави. Сада вас први пут молим да не дате простора оваквим јадницима, да не дозволите да ово постане оружје мушкараца како би понизили ону коју су до јуче волели највише на свету, да им не дозволите да се овако свете, јер ово је заиста нај примитивнији могући облик људског постојања. Таман када помислим да је лист који сам окренула коначно донео мир и стабилност деси се неки дух прошлости. Деси се особа која искористи све твоје слабости, деси се мушкарац који из своје немоћи уради неопростиво, покаже колико је заиста мали. Замислите колико треба да будете јадни и очајни да поделите фотографије нечије интиме? Али на жалост живимо у времену када је и овај вид насиља над женама некажњен. Код нас је све некако поремећено, ми смо навикли да је жена увек крива а епитет курва свакодневица.. Замислите шта би било да жене објаве све фотографије полних органа мушкараца које су добиле из чиста мира - али са именом и презименом! Замислите која би то катаклизма била, скандала, развода и насиља.. - наводи Дабовићева и додаје:

-Ја и даље стојим подигнуте главе, борим се за своје идеале и радим најбоље сто знам. Не кажем да сам безгрешна и не знам такву особу али вас молим за фер плеј. Ми жене треба да се држимо зајдно, ово је ера неких много покварених мушкараца, ово је ера великог насиља над женама, ово је друштво примитиваца, част изузецима. - завршила је она, видно у шоку након свега што се догодило.

БОНУС ВИДЕО: