То је показала истрага коју је спровело Више државно тужилаштво (ВДТ) у Подгорици.

- Више државно тужилаштво у Подгорици, у предмету формираном поводом смрти М.С., лица које је било запослено у Пошти Црне Горе, чије беживотно тело је пронађено дана 20.12.2022. године, предузело је све неопходне мере и радње у циљу расветљавања предметног догађаја, и то прибављени су материјални докази у виду снимака и анализе видео надзора, обављено је ДНК, трасолошко, графолошко, медицинско и токсиколошко вештачење, као и вештачење по вештаку за дигиталну форензику, а такође у својству сведока и грађана саслушано је и више лица - пише на сајту Вишег државног тужилаштва.

- Након свестране анализе свих прикупљених доказа и података, тужилаштво је оценило да поводом смрти наведеног лица не постоји основана сумња да је било које лице извршило било које кривично дело за које се гоњење предузима по службеној дужности - навели су из ВДТ-а.

Подсетимо, тело младића пронађено је 20. децембра у Ботуну. Његов нестанак 17. децембра су пријавеле колеге из Поште Црне Горе, након што се није вратио да раздужи смену.

Он је на терен кренуо са 15.000 евра, колико је и требало да подели пензионерских накнада.

БОНУС ВИДЕО: