Обожаваоци војвоткиње од Сасекса сматрају да Карли и Али треба да буду отпуштени јер су се ругали Меган.

- Ове људе треба отпустити. Бесрамни критичари. Погледајте се у огледало – стоји у једном коментару на Твитеру. Наиме, изнервирало их је што су водитељи праснули од смеха када је Меган наглас прочитала своју књигу „Клупа“, а тај снимак је постављен на Јутјуб.

Водитељ Алекс је праснуо у смех након што је Маркл у видео снимку рекла да је књига написана за дечаке и мушкарце од којих јој срце пумпа (пумп-дум) - Зашто не можеш да престанеш да се смејеш Алекс? упитао га је Али и додао: „Прича је прелепа. Као што увек кажемо, пумп-пумп је додао трећи домаћин Карл: и наставио речима Технотроницовог хита из 1989. „Пумп уп тхе јам“.

Подсетимо, принц Хари и Меган Маркл одлучили су да не крсте малу Лилибет Дајану у Великој Британији, а беба ће највероватније примити сакрамент у Калифорнији, пишу британски медији. Меган је родила Лилибет у јулу ове године у Калифорнији, а још нису објавили њену фотографију, а нису одлучили да је покажу остатку породице, барем не уживо. Већ неко време се шушка да је крштење бебе требало да буде прилика да се породица поново окупи, а чланови да разговарају о свему. Многи су се у то уверили, посебно зато што је Лилибет добила име по краљичином надимку из детињства, а прабака је још није упознала.

 

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".