Подсетимо, крвави злочин догодио се нешто после 14 сати у насељу Рипањ, С. И. је побегао после злочина и како кажу мештани, рекао је да ће да пресуди и себи, међутим, полиција га је убрзо ухапсила.

- Наводно, сумњао је да му врачају и бацају црну магију и због тога је улетео код њих у кућу. Крви има на све стране, чују се крици и запомагање - каже један ставновник овог насеља.

Тешке повреде задао је њеном оцу и мајци, потом њихову малолетну ћерку увукао у аутомобил и пресудио јој је на око километар од куће. Мештани Рипња кажу и да је ћерка убице ишла у разред са убијеном девојчицом.

Према наводима извора, С.И. је добро познавао породицу. Помахнитао је улетео у њихову кућу и бесомучно их убадао.

- Цео Рипањ зна ову породицу, сви су гледали да им помогну колико могу. И С. И. познајемо, косио је дворишта, одржавао их и тако зарађивао за живот - каже наш саговорник.

Како се види на фотографијама са лица места, он је девојчицу убио у оближњој шуми. На месту злочина је и рођени брат убијене девојчице.

Подсетимо, злочин се догодио нешто после 14 сати у насељу Рипањ, а према незваничним информацијама девојчица је подлегла повредама.

Мештани додају да је Стојан И. побегао после злочина и да је рекао да ће да пресуди и себи. Убица је ухапшен убрзо потом, а пре хапшења претио је ножем полицији.

БОНУС ВИДЕО: