Ради се о Водолији рођеном у години владавине планете Венере – неконвенционалном, бунтовном и помало кокетном знаку. То су Водолије рођене ових година: 1934., 1941., 1948., 1955., 1962., 1969., 1976., 1983., 1990., 1997.

Не крију осећај љубави

Када Водолија некога воли, то се види и из авиона, јер не виде смисао у скривању своје наклоности према некоме. Људи рођени у овом знаку су природно атрактивни и уз њих ваш ум лако може постати преплављен жудњом уколико нисте спремни на то. Сексуална жеља је само један аспект Водолије у љубави. Они су заинтересовани да вас добро упознају, желе да знају све о вама на различитим нивоима. Воле све информације да споје као слагалицу све док не добију комплетну слику о вама.

Фото: Профимедиа

 

 

Има нешто бунтовно у њима

Водолије воле и цене напредовање у свему па тако и у љубавној вези. Воле ствари које на њих делују покретачки и могу узбуркати свакодневицу. Људи рођени у овом знаку препуни су јединствених идеја и воле да експериментишу љубави, али и у кревету. Њихова бунтовна страна посебно долази до изражаја код избора партнера. Склони су екстремним, уникатним типовима људи који одашиљу неку врсту шокантне вибрације – то им је важније него да имају слободу у вези.

Све ће дати за љубав

У стању су да жртвују свој углед како би свету око себе показали да права љубав постоји и изван наметнутих норми, правила и друштвено прихватљивих рутина. Негативна страна карактера Водолија је у томе да склоност експериментисању и истраживању често њихове осећаје према партнеру своди на безличност и апатију.

Фото: Профимедиа

 

 

Карактеристике мушкараца и жена:

Жене – атрактивне су и шармантне. Желе да буду јединствене па често носе необичне фризуре или се облаче алтернативно. Неконвенционалност је оно што их занима у животу.

Мушкарци – они су пак склони бирању чудних и ексцентричних партнера. Њима као да се сви чудаци света свиђају, преноси higherperspectives.com.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".