Хемија коју имате с неким може бити комбинација физичке привлачности, компатибилности и заједничких вредности. 

Ован и Водолија

Водолија је усмерена на испробавање нових ствари па Ован воли када се њих двоје окупе, јер им не недостаје авантуре. Што се тиче Водолије, Овнова оригиналност доста је привлачна овом хороскопском знаку.

Водолијама је нешто тако привлачно у вези с неким кога није брига што други мисле, све док су сретни. И, наравно, потреба за независношћу увек ће привлачити Водолије. Ови знакови Зодијака можда би волели да буду у посвећеној вези, али потреба за властитим животом изван везе нешто је важно што обоје деле.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик и Рак

Бик не узима здраво за готово Рака у свом животу. Једна од најважнијих ствари за Бика је да знају да је њихово место у вези пожељно. Имати пажњу коју Рак пружа толико је важно за овај знак. Поврх тога, отворена комуникација коју Рак пружа даје Бику прилику да се изрази у сигурном простору.

Иако је Бику често тешко рећи шта осећа, Рак је изванредно стрпљив с онима које воли. Имати Бика у животу Рака пружа му осећај приземљености и подршке, чак и када је живот хаотичан и стресан.

Близанци и Стрелци

Близанци увек забораве колико су срећни што имају Стрелца у свом животу све док не дође до разговора о томе да им је потребно мало времена за самоћу или слободу. За ова два хороскопска знака независност и осећај слободе важнији су од скоро свега другог.

Стрелац и Близанци чине да њихова веза изгледа лако јер не допуштају да буду ухваћени у оно што им други говоре како њихова веза мора изгледати. Близанци цене простор за дисање који им Стрелац даје да буду оно што јесу, као и способност прилагођавања да измишљају правила у ходу. Стрелац цени то како се осећају као партнери или најбољи пријатељи, као и Близанчеву страст за животом и забавом.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав и Јарац

Лав и Јарац могу се чинити као да су из два различита света, али заправо су сјајан пар с пуно хемије. Лав је и сам рођени вођа, тако да им је бескрајно привлачно сазнање да и Јарац може бити вођа – а не следбеник.

Лав воли идеју да се с Јарцем може суочити с идејама и проблемима и заправо добију неки вредан савет. Осим тога, Јарац се не боји да ризикује, што је квалитета коју Лав такође настоји да материјализује. Што се тиче Јарца, имати партнера који је толико посвећен постављању циљева и зарађивању новца је лудо привлачно. Не само да то тера Јарца да жели више да ради како би веза потрајала, већ га тера да жели више да ради и у животу.

Девица и Шкорпија

Девици су врло важни поверење и оданост. Ништа није боље од неког ко активно ради на томе да искреност остане главни приоритет. Као неко ко је увек заговорник поштења и поверења, Шкорпија цени Девицу. Девица такође цени Шкорпијину осетљивост.

Док Шкорпији можда није пријатно да буде рањива у било којој близини, Девичино стрпљење доказује да спуштање опреза може да буде добра ствар. У близини Девице, Шкорпија се осећа и приземљено и саслушано. Кад живот постане луд или стресан, Шкорпија се може обратити Девици за стабилност, а Девичин отворен ум олакшава Шкорпији да се отвори без осуђивања, пише YоурТанго.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага и Рибе

Кад би Вага и Рибе имале мото за своју везу, он би дефинитивно био усмерен на учење како волети и бити вољен. У овом пару има пуно љубави, али има и пуно учења. Срећом за оба знака, Вага и Рибе су заговорници промена и прилагођавања међусобним потребама. То значи без свађа, а пуно комуникације. Вага цени Рибе због њиховог инспиративног става.

Рибе воле да буду Вагини навијачи јер знају колико је посебно добити исти третман од Вага. Рибе су узбудљиве Вагама, које често окупљају оне који су ентузијастични и живахни. Иако ће Рибама можда бити потребно неко време да се отворе и озбиљно посвете Ваги, знајући да се Вага може прилагодити свим променама расположења, Рибе се осећају као да могу да расту и уче у прихватљивом окружењу. Осим тога, Рибе и Вага деле сличне вредности и визије за будућност, преноси 24сата.хр.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".