Наиме, Александар је имао пробну возачку дозволу, а највероватније је изгубио контролу над својим "ситроеном" и сударио се са аутомобилом "фијат стило" у ком су били отац и син.

- Он је био код свог стрица овде у Паланци и рекао му је да иде до деде на село нешто да му помогне, али код деде се никада није појавио. Тада смо чули шта се десило и одмах сватили о коме је реч. Породица је сломљена - каже комшија за Курир.

Према његовим речима, цела несрећа је мистерија јер је Александар потпуно изгубио контроли над возилом, а није ударио ни у банкину, нити је утврђено да му је нешто на путу сметало.

- Мушкарац који је ишао у супротном смеру је кочио сигурно 100 метара, вероватно је мислио да ће се Александар вратити у своју траку, али је дошло до директног судара и Александар је преминуо на месту - каже нам комшија.

Како сазнајемо, отац (48) који је био за воланом "фијата" је тешко повређен и задобио је прелом ноге, док је његов син претрпео лакше телесне повреде и у стању шока је због свега што се десило.

- Они су одмах превезени у болницу у Смедеревској Паланци, а полиција утврђује тачне околности догађаја. За сада је на основу трагова на путу установљено само да је младић прешао у супротну траку и тако налетео на возило у којем су били отац и син - каже извор Курира и додаје:

- Тело младића биће послато на обдукцији и радиће се анализа да се провери да ли је био под дејством алкохола или наркотика.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".