На Твитеру су освануле фотографије Милица Дабовић на којима је потпуно нага. Бивша кошаркашица се одмах огласила за "Блиц" и открила да је се иза свега крије освета њеног бившег партнера.

- У питању је освета мог бившег. Направио ми је пакао - рекла је Милица Дабовић поводом спорних слика које су освануле на Твитеру, а на којима је потпуно нага.

Фото: АТА имагес

 

 

Иначе, Милица је отворено говорила о насиљу које је претпела од два емотивна партнера од којих је један отац њеног детета.

- Ја сам у везу са Стефановим оцем ушла да се спасим од те претходне. Тада сам само пожелела неког доброг човека поред мене и да родим дете. Мислила сам да ће ме само дете спасити од тог пакла. Нисам имала план да имам породицу већ само да родим дете. То је био мој план, без емоција, без љубави, само да осетим да је неко добар и опет сам нашла најгорег, избор ми је био катастрофалан - испричала Милица и наставила:

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

 

 

- Све облике насиља сам трпела, али из моје перспективе, сада, после шест година ја вам искрено говорим или бих пријавила насиље исте секунде када је дигао руку на мене јер жена живи у илузији, надањима очекивањима, моли бога да се човек промени, ето можда сам се заљубила заиста, можда је човек био другачији на почетку, можда су му моје паре удариле у главу, моја стабилност, моја породица, све оно што сам ја, девојка која не излази коју не интересује ноћни живот... или бих све то другачије, не бих никада пријавила, али бих ја то средила. Не бих убила, али другачије бих. Ма можда бих га и убила.

Иначе, Милица Дабовић је у емисији "На тераији са Славицом Ђукић Дејановић" проговорила и о сликању за Онлy Фанс на ком продаје своју интиму.

Фото: Инстаграм принтскрин/ stefanovamama13

 

 

- Ја демонстрирам своју сексипилност, оно што сам ја заправо била, а толико су ме газили да ми нису давали на значају - каже Милица на шта је професорка упитала да ли је порука: "Ви кажете ја нисам само спортиста, нисам само Стефанова мама ја сам лепа жена?"

- Ја кажем да сам жена, мајка, краљица. Морам да волим себе и морам да кажем ћенама да воле себе, да раде шта хоће зато што један је живот и људи увек постоје да вас осуђују, али не осврћемо се на те, осврћемо се на оне који нас воле.

БОНУС ВИДЕО: