Саиграч Луке Дончића, амерички кошаркаш Реџи Булок одлучио је да купи приватно острво и назове га по себи. 

Ас Далас Маверикса купио је острво у приобалном делу средњеамеричке државе Белизе, површине око пет хектара, а за ову куповину издвојио је два милиона долара. 

- Тражио сам различите ствари у које бих уложио свој новац. Нашао сам прилику доле у Белизеу где сам купио острво од око 5 хектара на коме ћу да изградим виле и одмаралиште. Тамо ће бити одмор за мене и моју породицу где ће и други људи моћи да дођу и уживају у различитим активностима на одмору - изјавио је Булок за америчке медије. 

Интересантно, кошаркаш је одлучио да своје оствро назове по себи и сада му је званично име Булок острво. 

 

 

На свом острву НБА ас је већ кренуо са изградњом виле и помоћних објеката, а, како признаје, велику улогу у целој куповини одиграле су његове супруга и мајка. Према писању медија, оне су отишле и погледале острво, а новац је уплаћен тек након њиховог одобрења. 

Далас Маверикси су ноћас остали без шанси за плеј-оф и до краја регуларног дела сезоне остала им је још само једна утакмица, те многи сматрају да ће се Булок у наредном периоду потпуно посветити свом острву. 

Булок са Даласом има уговор на још годину дана, током којих ће зарадити нешто мање од 10 и по милиона долара.

Пре Маверикса, овај 32-годишњи Американац је у НБА лиги наступао за Лос Анђелес Клиперсе, Финикс Сансе, Детроит Пистонсе, Лос Анђелес Лејкерсе и Њујорк Никсе.

БОНУС ВИДЕО:

Овације "делија", Новак Ђоковић бодри Звезду против Валенсије

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".