Због пословних обавеза  Бранка је недавно више била у Београду него у Лондону и да има у плану да се сада посвети својој каријери, након што је синове извела на прави пут.

- Ове године сам више у Београду него у Лондону. Мој старији син Луи долази да волонтира сад на филму Косте Ђорђевића који радимо у августу. Џо још има две године средње школе, али воли Београд и ево долази он са мном у августу. Мислим да је сад неко време када су моја деца довољно велика да могу да виђају своју маму мало мање, а све ове пословне прилике које ми се овде отварају су узбудљиве. Сада је добро време да се вратим својој каријери - рекла је Бранка тад.

Лепа глумица раније је истакла да је њена кућа у Лондону увек пуна, а супруг Џулијан се често шали како је уз њу добио и "пакет Срба."

- Наша кућа је увек пуна. Када сам се удала за Џулијана, он ме је увек зафркавао како је оженио једну Српкињу, а добио три Србина за џабе. Нас вазда има, не само из Београда већ из целог света - насмејано је изјавила глумица једном приликом.

Њен супруг, Џулијан, се не експонира у јавности, а Бранка је својевремено испричала како га је упознала и у њега се заљубила у британској престоници.

- Срели смо се једног маја и провели лепо вече с још неколико нових и старих пријатеља. Постојала је нека лакоћа дружења од самог почетка. Сећам се тренутка у којем ме погледао с неизмерним разумевањем кад сам причала колико тешко проживљавам рат, трнци су ме прошли од дубине и топлине тог погледа - 

Фото: Профимедиа

 

- Откако смо се први пут пољубили, било је све баш како волим - снажно и весело, опуштено а нежно. Каже моја пријатељица да је брак трење. Слажем се с њеном теоријом. Само је важно да до трења може да дође. Не постоји чаробна формула за успешан брак. Потребне су абнормалне количине разумевања, стрпљења и толеранције. И треба знати како да даш љубав, а не само да је примаш.

Бранка је једном приликом испричала анегдоту о окупљању целе њене породице, којем је по први пут присуствовао и Џулијан.

Фото: Профимедиа

 

- Џулијан је у Београд дошао у Београд као вегетеријанац, па је моја мајка спремила посне и мрсне сарме. Катићима је то баш било чудно, сећам се да су гледали као да је са друге планете док је јео посну сарму - признала је Бранка за "Информер".

 

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".