Вучићевића су испред Окружног затвора сачекали супруга Марија и најстарији син Вукашин. 

Марија Ђуришић, невенчана супруга главног уредника Информера Драгана Ј. Вучићевића, уплатила је новчану казну од 200.000 динара по пресуди Другог основног суда у Београду за кривично дело увреде на основу тужбе Југослава Ћосића.

Марија је рекла да је казну платила на своју иницијативу, без претходног договора са супругом, јер више није могла да брине за његово здравље, које је и пре његовог одласка у затвор било нарушено.

Фото: Зоран Синко и Александар Јовановић

 

- Мени је Вучко изричито забранио да ја то платим. Међутим, он је човек који има одређене здравствене проблеме, који штрајкује глађу, који је код куће оставио шесторо деце, уз то и бебу од осам месеци, која ниједном није спавала без њега све ово време - рекла је Марија Ђуришић и додала:

- Ја просто не могу да дозволим да он себе на тај начин уништи, да уништи своју децу, и да му се, на крају крајева, нешто деси. Ја нисам могла да дозволим да његова деца одрастају без оца. Он ће се, вероватно, јако љутити на мене, али то ћу ја с њим решити - поручила је Вучићевићева супруга.

БОНУС ВИДЕО:

Износили стотине увреда и лажи на рачун Вучића, а сада сеире над Вучичевићевом судбином

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".